Ronald Meijers

Partner Transformation, Leadership & Governance

Deloitte 

Ronald Meijers is partner in Deloitte’s Consulting praktijk en is gespecialiseerd in organisatieverandering en leiderschapsontwikkeling op bestuursniveau. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in leaderschip en is co-auteur van Leadership Agility – Ontwikkel je repertoire van Leiderschapsstijlen. Eerder was hij co-ceo van Krauthammer en vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van onderwijsgroep Dunamare. 

 

10.45 – 11.10 uur

Performance Management: terug naar de prehistorie?

Thuiswerken schreeuwt om werken op basis van vertrouwen en continue feedback. En tijdens een crisis zoals de huidige wordt de roep om adaptiviteit en samenwerken alleen maar sterker. Maar toch lijken alle goede voornemens omtrent het nieuwe beoordelen te struikelen over oude reflexen en de behoefte aan controle van de top. 

Is Performance Management terug bij af? En, zijn we het eigenlijk wel echt eens over hoe het wel moet? Hoe zou de Future of Performance Management eruit kunnen zien? Ronald Meijers geeft in deze sessie praktijkvoorbeelden, afgewisseld met wetenschappelijke inzichten over de vraag hoe je het beste in mensen naar boven haalt.
 

MindCampus.png
Beoordelen & Performance is een merk vanMindCampus B.V
Facebook.png
Linkedin.png
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Blijf op de hoogte
HR academy.png