Jan Tjerk Boonstra

Principal Consultant

Human Capital Group

Jan Tjerk Boonstra is Principal Consultant bij Human Capital Group waar hij met klanten werkt aan thema’s als HR Strategie, strategische personeelsplanning, performance management, flexibel organiseren en inrichten van organisaties, strategisch beloningsbeleid en professionalisering van HR(M).

 

Daarnaast is hij lid van de hoofdredactie van het magazine HR Strategie, lid van de Raad van Advies van HR Academy, lid van de Advisory Board van business school TIAS, docent van diverse masterclasses van HR Academy en docent strategisch HRM voor het Post-HBO onderwijs van Hogeschool Inholland. Jan Tjerk was eerder werkzaam voor Manpower/Right Management, Berenschot, Hay Group, de Nederlandse Zorgfederatie en Zorgverzekeraars Nederland.

 

10.05 - 10.30 uur

Wat is de waarde van beoordelen tijdens covid-19?

Het beoordelingsseizoen komt er weer aan. Veel organisaties gaan in november en december weer over tot de beoordeling van de prestaties van medewerkers. Maar kan je in tijden van crisis wel medewerkers beoordelen op de afspraken die het jaar daarvoor zijn gemaakt? Jan Tjerk Boonstra geeft in zijn bijdrage handvatten om het proces rond performance en talenten van mensen zo te doen dat het voor leidinggevende en medewerker écht meerwaarde heeft.

 
MindCampus.png
Beoordelen & Performance is een merk vanMindCampus B.V
Facebook.png
Linkedin.png
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Blijf op de hoogte
HR academy.png